- ورود / ثبت نام
- درباره ما
- تماس با ما
- قوانین استفاده
- فرصت شغلی
- Language
- صفحه اصلی
- هتل های یزد
- تورها
- دیدنی های استان یزد
- خدمات ويژه
- سوغات یزد
- شهرهای یزد
- وسایل نقلیه
- وبلاگ
با ما تماس بگیرید : +98 (35) 3728 3090
رزرو هتل یزد
دومین دوره جشنواره زیبای گل محمدی با حضور استاندار و گروهی از مسئولان استانی و محلی، در حسینیه روستای منشاد شهرستان مهریز برگزار گردید.
الهام جلوداری، سرپرست اداره میراث فرهنگی مهریز ضمن اعلام این خبر، هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی منشاد و همچنین آشنایی گردشگران و مردم با برداشت گل های محمدی و روش گلابگیری عنوان کرد.
جلوداری گفت: شهرستان مهریز به دلیل داشتن شرایط آب و هوایی مناسب، سابقه ای طولانی در پرورش انواع گل و تهیه گلاب و سایر عرقیجات گیاهی دارد. وی همچنین به بخش های جانبی این جشنواره از جمله برگزاری نمایشگاه گل محمدی و گلاب و نیز برپایی غرفه محصولات فرهنگی، محلی و صنایع دستی اشاره کرد.
لازم به ذکر است: دومین جشنواره گل محمدی با مشارکت مردم و مساعدت دهیاری و شورای اسلامی روستای منشاد و همچنین دیگر دستگاه های اجرایی نظیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل میراث فرهنگی یزد برگزار گردید.
روستای ییلاقی منشاد یکی از مهم ترین مناطق برداشت گل محمدی و نیز تولید گلاب و عرق های گیاهی مختلف در استان یزد به شمار می رود.