موزه مردم شناسی میبد
موزه مردم شناسی میبد با وسعت 1000 مترمربع، متعلق به آقای «عطاری» و وابسته به مجموعه فرهنگی امام صادق (ع) میباشد که در بلوار قاضی میرحسین میبد قرار دارد. این مکان تاریخی، پس از مجهز شدن در سال 1375 هـ.ش افتتاح شده و با تلاش برخی از اعضای مجموعه و علاقهمندان میراث باستانی کشور و همکاری مردم، به بهرهبرداری رسیده است.
آثار موزه مردم شناسی میبد
موزه مردم شناسی میبد، درواقع مجموعهای از 6 موزه است و بیش از 5000 لوازم و اشیاء تاریخی بینظیر و مربوط به فرهنگ و سنن زندگی مردم شهرستان میبد در این موزه قرار دارند که شامل انواع نسخ و کتب خطی، عکس، عتیقه، مسکوکات و اسکناسهای تاریخی، زیلو، دستافزارهای مختلف، سنگ نبشتهها و نقش نگارهها، انواع سفالینه میشوند. شاخص و خاصترین اشیا موجود در موزه مردم شناسی میبد؛ زیلو، سکههای دوره هخامنشی و قطعات سفالینه با قدمتی بیش از چهار هزار سال است که مربوط به دوره سلوکیان میباشد.
شهرستان میبد
شهرستان چند هزارساله میبد با مساحت 1276 کیلومترمربع، در 50 کیلومتری شمال غربی یزد واقع شده است. شهرستان میبد از شمال و شرق به شهرستان اردکان، از غرب و جنوب به شهرستان صدوق محدود میشود. تاریخنگاران، نام میبد را تغییریافته کلمه «موبد» از شاهان ساسانی و بانی میبد یا اختصار واژه «میبدار» از سرهنگان یزدگرد میدانند. میبد با بافت تاریخی خود، نمونهای از نادر شهرهای باستانی ایران است.
جاذبههای تاریخی و گردشگری شهرستان میبد شامل مکانهای زیر میشود؛ مسجد جامع میبد، آبانبار کلار، چاپارخانه، کاروانسرای شاه عباسی، زیارتگاه خدیجه خاتون، یخچال خشتی، مسجد جامع بفروئیه، آسیاب دو سنگی محمدآباد، برج محمودآباد، برج کبوتر خانه، موزه مردم شناسی، قلعه بارجین و کهن دژ نارین قلعه و... .
ما در صفحه دیدنی های میبد درباره جاذبههای این شهر صحبت کردهایم.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد موزه مردم شناسی میبد، با پشتیبان آنلاین رادینا تماس بگیرید.
پشتيبان آنلاين سايت